Medlemsutbildning, steg 1

Du som är medlem i Socialdemokraterna och bor i Västmanland erbjuds nu möjligheten att gå Medlemsutbildning steg 1.

Syftet med utbildningen är att ge varje deltagare förutsättningar att stärka sina kunskaper om vår organisation, ideologi och historia.

Denna gång börjar vi utbildningen med en fysisk träff där vi startar upp tillsammans för att sen samlas digitalt vid två tillfällen. Vi träffas för att diskutera aktuell politik, lära oss mer om partiet och för att möta och lära känna andra medlemmar och förtroendevalda.

Du har under utbildningen tillgång till våra handledare och företrädare som håller i utbildningen. Handledarna kommer att vägleda er genom hela utbildningen.


OBS! För att du ska kunna anmäla dig behöver du ha betalat medlemsavgift i Socialdemokraterna och bo i Västmanlands län.


Tillfällen för utbildningen är:

24 mars fysisk träff, heldag. Västerås
7 april digital träff ½-dag
14 april digital träff ½-dag

Utbildningen som genomförs tillsammans med ABF är gratis och efter genomförd utbildning kommer du att erbjudas medlemsutbildning steg 2. För att det skall räknas som genomförd utbildning behöver du delta i samtliga tre träffar.

Ange vid anmälan om du har behov av specialkost eller om det är något annat vi behöver veta för att utbildningen ska bli så bra som möjligt för dig. Efter anmälan får du mer information om tider, då får du också information och länkar om digitalt deltagande.

Anmäl dig senast 14 mars här! Länk till annan webbplats.

Ikon kalender

-

Ikon kartnål

Västerås & digitalt