Välkommen som ny medlem!

Så roligt att du blivit medlem i Socialdemokraterna i Västerås. Varmt välkommen! Här är några tips på sådant du kan göra för att ge ditt medlemskap en riktig rivstart.

Kom på pizzakväll

Du som är ny medlem i Socialdemokraterna är varmt välkommen till ett pizzamöte där vi under lättsamma former pratar om vad Socialdemokraterna är och gör och där du får träffa andra socialdemokrater, både nya medlemmar och politiska företrädare.

Håll utkik här och i din mejl efter datum för nästa pizzakväll!

Kom representantskapsmöte

Några gånger per termin träffar Socialdemokraterna i Västerås för representantskapsmöte där vi diskuterar aktuell politik och andra frågor som just nu är viktiga för oss socialdemokrater. Alla medlemmar är varmt välkomna att delta i diskussionerna.

Nästa representantskap är måndagen den 9 september! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Häng med på medlemsutbildning

Du som är medlem i Socialdemokraterna och bor i Västmanland erbjuds nu möjligheten att gå Medlemsutbildning steg 1. Syftet med utbildningen är att ge varje deltagare förutsättningar att stärka sina kunskaper om vår organisation, ideologi och historia.

Snart startar nästa omgång av medlemsutbildningen, du får inbjudan direkt i din mejl!

Läs medlemsmejl och spana i kalendariet

I slutet av varje månad får alla medlemmar ett mejl med vad som händer i Socialdemokraterna i Västerås den kommande tiden. Dessutom finns ett kalendarium här på hemsidan med aktuella aktiviteter som alla medlemmar är välkomna på!

Här finns kalendariet!

Publicerad