NYHET

EU-Valupptakt gick av stapeln!

Den 11 december samlades socialdemokrater från hela länet på Västerås Kongress för EU-Valupptakt! Gäster som Gösta Brunnander, Socialdemokraternas valledare för nästa års EU valrörelse var på plats och även Lena Hjelm Wallén, tidigare riksdagsledamot och statsråd.

Exempelbild

Alla socialdemokratiska medlemmar i Västmanlands län var inbjudna till EU-valupptakt på Västerås Kongress och kvällen inleddes med trevligt mingel med partikamrater och mingeltallrik. Kenneth Östberg, distriktsordförande för Västmanland, var konferencier för kvällen och välkomnade alla. Sedan tog Gösta vid och höll ett fantastiskt fint framförande inför den valrörelse vi står inför och vilken stämning det var i lokalen!

 

Paneldebatt tog vid efter Göstas framförande, under ledning av Lena. Deltagarna i panelen var Gösta Brunnander, Amanda Lindblad kommunstyrelsens ordförande i Sala, Patrik Zvar, deltar i EU:s program för unga folkvalda-young elected politicians och Capacity building program- Becoming a citizen participation expert och Carin Lidman, kandidat till EU-parlamentet.

Frågorna panelen svarade på frågor som medlemmar hade fått skicka in i förväg och så många bra frågor och även kloka svar från var en av paneldeltagarna!

Vi tackar alla gäster och konferencier för en väldigt bra stämning och genomförande! Nu ser vi verkligen fram emot en fantastisk EU-valrörelse tillsammans! Du hänger väl med?

 

Håll utkik i kalendariet efter utbildningar Socialdemokraterna Västerås kommer att ha för er medlemmar inför EU-valrörelsen.